OK
×

Steun Hondenspeelparadijs in haar strijd tegen de gemeente!

De gemeente Bunnik wil Hondenspeelparadijs Midden-Nederland gaan sluiten. Dit mooie maatschappelijke en sociale initiatief mag niet verloren gaan! In onze strijd worden wij bijgestaan door professionals op het gebied van wetgeving en (gemeentelijke) politiek. Maar wij zijn een kleine Stichting zonder winstoogmerk, met uitsluitend vrijwilligers en een toegangsprijs van 1 euro. Wij hebben uw financiele bijdrage hard nodig om de proceskosten te dekken en ervoor te zorgen dat deze professionals voor ons kunnen blijven strijden.
In het bijgevoegde filmpje leg ik u persoonlijk uit wat er aan de hand is. Uw gedoneerde geld wordt besteed aan het proces wat onze jurist in zal gaan met de gemeente, met als doel het behouden van het Hondenspeelparadijs. Indien de gemeente een jurische procedure opstart zal hier ook een advocaat bij ingeschakelt worden.
Als alles heel gunstig verloopt en er blijft geld over, dan zal dit gegarandeerd worden besteed aan het Hondenspeelparadijs en haar bezoekers!
Daar bovenop hebben wij voor diegene die dat willen een leuke tegenprestatie (geldig wanneer het Hondenspeelparadijs mag blijven):
- Als donateur krijgt u een jaar lang gratis koffie/thee + (eenmalig) 5% korting op alle 'ijsbeer' snacks bij Dierenspeciaalzaak de Ijsbeer in Bunnik.
- Bij een donatie vanaf €75,- mag u gratis een workshop naar keuze volgen bij Hondenschool Houten.


Wij kunnen niet zonder uw hulp! Steun ons daarom vandaag nog met uw bijdrage. Samen staan we sterk en gaan we er alles aan doen om dit paradijs voor honden te behouden!
Namens alle honden, hun eigenaren en vrijwilligers: Bedankt voor uw bijdrage!

Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland
13-09-2019 19:11

We willen alle donateurs tot nog toe hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Dankzij de donaties hebben we de eerste 2 gesprekken met de gemeente met bijstand van onze juridisch adviseur kunnen doen. Op dit moment is het college van B&W aan het bespreken wat de definitieve beslissing zal worden en of er mogelijkheden zijn voor het hondenspeelparadijs. Daar zullen we aankomende week de uitslag van horen. Ook zal op donderdag de 19e de petitie voor het behoud van het hondenspeelparadijs aangeboden worden aan de burgemeester en gemeenteraad. Wat de verdere (financiele) consequenties zullen zijn hangt onder andere af van de beslissing die aankomende week genomen gaat worden. Helaas zal elke beslissing het hondenspeelparadijs geld gaan kosten dus we hebben alle bijdragen (hoe klein ook) hard nodig.

Nogmaal bedankt voor uw steun!

Met hartelijke groet,

Stephanie van Rooij, medeoprichter Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland

dakje met Geef-logo
€ 5.741 opgehaald van € 15.000
39%
208

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen