OK
×

Partners

Geef.nl

Geef.nl werkt samen met diverse websites en organisaties. Hieronder een overzicht van partijen waarmee op dit moment samengewerkt wordt:

Techsoup Nederland

Donaties van IT-producten en diensten voor stichtingen en verenigingen. Zie deze pagina voor meer informatie over Techsoup Nederland.


LinkU

LinkU internet media is dé webspecialist in Nijmegen en omstreken. Met een team van jonge en gemotiveerde professionals is het de passie van LinkU om de bedrijfswereld te verbeteren op het gebied van websites, webshops en applicaties.


Jooble

Jooble verzamelt vacatures van duizenden verschillende vacaturesites en uitzendbureaus. Daarom kunnen kandidaten snel en gemakkelijk een passende baan vinden. De website werkt in 71 landen en heeft meer dan 800 000 gebruikers per maand in Nederland. Zie: goede doelen organisaties.


Gefeliciteerd.nl

Jouw cadeau aan een goed doel. Geef je een feest maar heb je alles al? Of wil je gewoon iets goeds doen? Laat je familie, vrienden en kennissen dan online een donatie doen aan een goed doel, namens jou. Super leuk en super makkelijk! Kies uit meer dan 3600 goede doelen. Zie www.gefeliciteerd.nl


iPhoned

Op iPhoned lees je alles over de wereld van Apple en de iPhone. Het laatste nieuws, reviews, video’s en meer. Van de nieuwe iPhone 8 tot Refurbished iPhones tot tips voor sim only abonnementen.


Pocketinfo

Pocketinfo schrijft reviews over apps en nieuwe websites en is het oudere broertje van de telecomvergelijkers Telefoonabonnement.nl en Telefoon.nl, waar je terecht kunt voor informatie over nieuwe mobiele telefoons en abonnementen.


Investeerders.nl

Op Investeerders.nl leest u alles over financiële onderwerpen als crowdfunding, venture capital, private equity, hedgefunds en business angels. De website is onderdeel van internetuitgeverij Eurolutions.