OK
×

Fondsenwerving evenementen

via deelnemers Geef.nl

Fondsenwerving via deelnemers aan evenementen

Evenementen kunnen via Geef.nl fondsen werven voor goede doelen in Nederland door gebruik te maken van Geef.nl. Geef.nl is de manier om bijzondere inspanningen van uw deelnemers online te laten zien aan de buitenwereld en wat de deelnemers aan uw evenement daarmee betekenen voor de goede doelen die gesteund worden.

Vraag een (gratis) evenementen pagina aan, laat uw deelnemers in actie komen voor het goede doel via jullie evenement pagina en start met geld inzamelen voor de goede doelen die door jullie evenement gesteund worden op Geef.nl.
 

Waarom een evenementen pagina op Geef.nl?

Inspirerend en motiverend. De evenementen pagina laat de enthousiaste inspanningen van jullie deelnemers zien. 

Succesvol geld inzamelen voor goede doelen uit Nederland. Met meer dan 15+ jaar ervaring in online geld inzamelen en een opgehaald bedrag van meer dan 11 miljoen euro voor goede doelen in Nederland, is Geef.nl de partner om nóg meer geld in te zamelen.

Snel en eenvoudig aan de slag. Het aanmaken van een evenementen pagina is heel eenvoudig en je kunt alle deelnemers er snel bij betrekken.

Handige rapportages. Op één plek heeft jullie evenement een handig overzicht van datgene wat jullie evenement bereikt heeft voor de goede doelen die jullie steunen.

Hoe het precies werkt:

Stap 1. Meld uw evenement aan 
Stap 2. Wij maken uw evenementspagina op en leggen uit hoe u zelf de inhoud kunt aanpassen
Stap 3. Nodig alle deelnemers uit om mee te doen
Stap 4. Deelnemers starten hun actiepagina en per evenement is te zien hoeveel er opgehaald is

Waarom Geef.nl?

Geef.nl is de unieke, inspirerende website voor iedereen die meer geld wil inzamelen voor goede doelen. Dit via een leuke, persoonlijke, snelle en simpele manier. Onder het motto: Jij maakt het verschil!