OK
×

Steun Hondenspeelparadijs in haar strijd tegen de gemeente!

De gemeente Bunnik wil Hondenspeelparadijs Midden-Nederland gaan sluiten. Dit mooie maatschappelijke en sociale initiatief mag niet verloren gaan! In onze strijd worden wij bijgestaan door professionals op het gebied van wetgeving en (gemeentelijke) politiek. Maar wij zijn een kleine Stichting zonder winstoogmerk, met uitsluitend vrijwilligers en een toegangsprijs van 1 euro. Wij hebben uw financiele bijdrage hard nodig om de proceskosten te dekken en ervoor te zorgen dat deze professionals voor ons kunnen blijven strijden.
In het bijgevoegde filmpje leg ik u persoonlijk uit wat er aan de hand is. Uw gedoneerde geld wordt besteed aan het proces wat onze jurist in zal gaan met de gemeente, met als doel het behouden van het Hondenspeelparadijs. Indien de gemeente een jurische procedure opstart zal hier ook een advocaat bij ingeschakelt worden.
Als alles heel gunstig verloopt en er blijft geld over, dan zal dit gegarandeerd worden besteed aan het Hondenspeelparadijs en haar bezoekers!
Daar bovenop hebben wij voor diegene die dat willen een leuke tegenprestatie (geldig wanneer het Hondenspeelparadijs mag blijven):
- Als donateur krijgt u een jaar lang gratis koffie/thee + (eenmalig) 5% korting op alle 'ijsbeer' snacks bij Dierenspeciaalzaak de Ijsbeer in Bunnik.
- Bij een donatie vanaf €75,- mag u gratis een workshop naar keuze volgen bij Hondenschool Houten.


Wij kunnen niet zonder uw hulp! Steun ons daarom vandaag nog met uw bijdrage. Samen staan we sterk en gaan we er alles aan doen om dit paradijs voor honden te behouden!
Namens alle honden, hun eigenaren en vrijwilligers: Bedankt voor uw bijdrage!

Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland logo 2

Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland

Het hondenspeelparadijs is een unieke en prachtige plek in Bunnik, waar sociale honden en hun baasjes elkaar ontmoeten, waar honden kunnen spelen en rennen met elkaar, waar puppy’s kunnen socialiseren met andere puppy’s en waar baasjes kunnen oefenen met het loslopen van hun hond in een omgeving waar ze niet weg kunnen.

Het speelparadijs is speciaal opgezet voor honden die niet los kunnen lopen in andere gebieden vanwege jacht, moeilijk terug komen of weglopen. En voor baasjes die het heel erg spannend vinden om de hond los te laten lopen omdat het een puppy is of een hond uit een asiel. Natuurlijk zijn honden die daar geen problemen mee hebben maar gewoon willen komen spelen, ook welkom!

De gemeente wil het Hondenspeelparadijs na 3 jaar opeens gaan sluiten. Om sterk te staan in onze strijd is er een crowdfunding opgericht.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 5.741 opgehaaldvan € 15.000
39%
208

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu

Delen