OK
×

Steun Hondenspeelparadijs in haar strijd tegen de gemeente!

Steun Hondenspeelparadijs in haar strijd tegen de gemeente! logo 1

De gemeente Bunnik wil Hondenspeelparadijs Midden-Nederland gaan sluiten. Dit mooie maatschappelijke en sociale initiatief mag niet verloren gaan! In onze strijd worden wij bijgestaan door professionals op het gebied van wetgeving en (gemeentelijke) politiek. Maar wij zijn een kleine Stichting zonder winstoogmerk, met uitsluitend vrijwilligers en een toegangsprijs van 1 euro. Wij hebben uw financiele bijdrage hard nodig om de proceskosten te dekken en ervoor te zorgen dat deze professionals voor ons kunnen blijven strijden.
In het bijgevoegde filmpje leg ik u persoonlijk uit wat er aan de hand is. Uw gedoneerde geld wordt besteed aan het proces wat onze jurist in zal gaan met de gemeente, met als doel het behouden van het Hondenspeelparadijs. Indien de gemeente een jurische procedure opstart zal hier ook een advocaat bij ingeschakelt worden.
Als alles heel gunstig verloopt en er blijft geld over, dan zal dit gegarandeerd worden besteed aan het Hondenspeelparadijs en haar bezoekers!
Daar bovenop hebben wij voor diegene die dat willen een leuke tegenprestatie (geldig wanneer het Hondenspeelparadijs mag blijven):

- Als donateur krijgt u een jaar lang gratis koffie/thee + (eenmalig) 5% korting op   alle 'ijsbeer' snacks bij Dierenspeciaalzaak de Ijsbeer in Bunnik.
- Bij een donatie vanaf €75,- mag u gratis een workshop naar keuze volgen bij Hondenschool Houten.


Wij kunnen niet zonder uw hulp! Steun ons daarom vandaag nog met uw bijdrage. Samen staan we sterk en gaan we er alles aan doen om dit paradijs voor honden te behouden!
Namens alle honden, hun eigenaren en vrijwilligers: Bedankt voor uw bijdrage!

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 5.741opgehaald
208donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
08-08-2019