OK
×

Fondsenwerving bedrijven

via deelnemers Geef.nl

Fondsenwerving voor bedrijven via jullie medewerkers

Fondsenwerving voor bedrijven op Geef.nl is de manier om bijzondere inspanningen van uw medewerkers online te laten zien aan de buitenwereld (uw relaties, leveranciers, etc.) en wat uw medewerkers daarmee betekenen voor de goede doelen die jullie als bedrijf steunen.

Waarom een bedrijfspagina op Geef.nl?

Vraag een (gratis) bedrijfspagina aan, laat uw medewerkers leuke acties bedenken, daag elkaar uit via bijvoorbeeld teampagina's en start met geld inzamelen voor de goede doelen die door jullie bedrijf gesteund worden op GeefSamen via Geef.nl.

Inspirerend en motiverend. De bedrijfspagina laat de enthousiaste inspanningen van jullie medewerkers zien. Goed voor teambuilding!

Succesvol geld inzamelen voor goede doelen uit Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring in online geld inzamelen en een opgehaald bedrag van meer dan 5 miljoen euro voor goede doelen in Nederland, is Geef.nl de partner om nóg meer geld in te zamelen.

Snel en eenvoudig aan de slag. Het aanmaken van een bedrijfspagina is heel eenvoudig en je kunt alle medewerkers er snel bij betrekken.

Handige rapportages. Op één plek heb je een handig overzicht van wat jullie bedrijf bereikt voor de goede doelen die jullie steunen.
 

Hoe het precies werkt:

Stap 1. Meld uw bedrijf aan 
Stap 2. Wij maken uw bedrijfspagina op en leggen uit hoe u zelf de inhoud kunt aanpassen
Stap 3. Nodig alle medewerkers uit om mee te doen
Stap 4. Medewerkers starten hun actiepagina
Stap 5. Via Geef.nl halen jullie nog meer geld op voor goede doelen

Waarom Geef.nl?

Geef.nl is de unieke, inspirerende website voor iedereen die meer geld wil inzamelen voor goede doelen. Dit via een leuke, persoonlijke, snelle en simpele manier. Onder het motto: Jij maakt het verschil!