OK
×

Geef WATERFILTERS voor schoon DRINKWATER op de Molukken!!

Twee emmers, een waterfilter en een kraantje plus een filter : Een donatie die voor de ontvangers van onschatbare waarde is! Een groot deel van de Indonesische bevolking heeft geen aansluiting op het leidingwater en is afhankelijk van rivierwater of regenwater, omdat water uit een fles voor hen onbetaalbaar is. Het drinken van dit sterk verontreinigde water veroorzaakt ziektes en dan vooral bij kinderen. Een goedkope oplossing voor dit probleem is de Tulip Waterfilter, Deze filter, waarin koolstof, zilver en keramiek verwerkt zijn, filtert zelfs het smerigste rivierwater voor 99,995% van ongewenste stoffen als parasieten, schadelijke bacteriën en andere ziektekiemen, verwekkers van o.a. cholera, diarree, tyfus en parasitaire ziektes.

Nu we de laatste maanden heel veel meer op de Molukse eilanden Ambon, Seram, Dobo en Pulau Aru komen, zien we met eigen ogen hoe nodig het is om ook daar te gaan zorgen voor schoon drinkwater. Lokale scout Christian hoopt dat hij snel goed nieuws kan brengen op dorpen waar erg behoefte is aan de filters. 

Met een donatie van 25 euro maken wij een gezin op De Molukken  ontzetend blij en gezond! Hopelijk zal, door uw betrokkenheid en financiële ondersteuning, het mogelijk zijn maar liefst 100 families te helpen aan gezondere levensomstandigheden c.q. toegang geven tot schoon  drinkwater. Het waterfilter-project heeft  sinds 2017 al vele vruchten afgeworpen, waarvan hierbij een foto-verslag van ons out-reach programma op Bali, Sumba en Rote. Laten we nu ook eens kijken of een transport filters naar de Molukken kunnen sturen volgend jaar! 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.485 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
waarvan € 985 via Geef.nl
29%
28

donaties

26

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Syta Plantinga
Syta Plantinga

€ 835 opgehaald

Geen profielfoto
Yvonne Soplanit

€ 150 opgehaald