OK
×

Iedereen heeft recht op schoon drinkwater, dat vind jij ook?

Twee emmers, een waterfilter en een kraantje plus een filter : Een donatie die voor de ontvangers van onschatbare waarde is! Een groot deel van de Indonesische bevolking heeft geen aansluiting op het leidingwater en is afhankelijk van rivierwater of regenwater, omdat water uit een fles voor hen onbetaalbaar is. Het drinken van dit sterk verontreinigde water veroorzaakt ziektes en dan vooral bij kinderen. Een goedkope oplossing voor dit probleem is de Tulip Waterfilter, dit is een Nederlandse uitvinding die in India geproduceerd wordt. Deze filter, waarin koolstof, zilver en keramiek verwerkt zijn, filtert zelfs het smerigste rivierwater voor 99,995% van ongewenste stoffen als parasieten, schadelijke bacteriën en andere ziektekiemen, verwekkers van o.a. cholera, diarree, tyfus en parasitaire ziektes.

Met een donatie van 25 euro maken wij een gezin ontzetend blij en gezond! Hopelijk zal, door uw betrokkenheid en financiële ondersteuning, het mogelijk zijn maar liefst 100 families te helpen aan gezondere levensomstandigheden c.q. toegang geven tot schoon  drinkwater. Het waterfilter-project heeft  sinds 2017 al vele vruchten afgeworpen, waarvan hierbij een foto-verslag van ons out-reach programma op Bali, Sumba en Rote. 

Syta Plantinga
Syta Plantinga

€ 500 opgehaald

Help Syta een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 1.500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 2.500
waarvan € 500 via Geef.nl
60%
14

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Syta Plantinga
Syta Plantinga

€ 500 opgehaald