OK
×
Actievoerder
Dennis Langendoen

Walk for Otis

Mijn vrouw Silvie en ik ontdekten in juni 2023 dat we zwanger waren van ons zoontje Otis. Na een kalme en rustige zwangerschap kwamen we er bij de 35-weken echo achter dat zijn hartje zonder enige zichtbare aanleiding of indicatie gestopt was. Dit heeft veel impact gehad op ons beiden en kenmerkt een hele moeilijke tijd. Op 14 januari 2024 is Otis stilgeboren en het ziekenhuis heeft ons in contact gebracht met stichting Make a Memory. Een vrijwilliger van deze stichting heeft op deze dag mooie foto's gemaakt van ons drietjes. Helaas hebben we met Otis niet veel tastbare herinneringen kunnen maken, wat de foto's van Make a Memory extra waardevol maakt.

Een paar maanden na het overlijden van Otis voelde ik dat ik iets wilde doen voor hem. Ik heb besloten om op 12 oktober 2024, met de start van de Baby Loss Awareness Week, 80 kilometer te gaan lopen voor ons zoontje, om de herinnering aan hem levend te houden. Ik heb besloten om de actie aan stichting Make a Memory te koppelen, omdat zij een hele moeilijke periode een klein beetje zachter hebben gemaakt. Voor mij is dit een grote uitdaging, maar dat maakt het des te mooier om iets moois terug kunnen doen voor Otis en Make a Memory en zo voor alle toekomstige ouders van overleden kindjes bij te dragen aan wat Make a Memory ons gegeven heeft.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 3.158 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
63%
148

donaties

115

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Dennis Langendoen

€ 3.158,70 opgehaald