OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Fred Smit

Mijn naam is Fred Smit, gehuwd en vader van 4 studerende kinderen. Een gezonde vijftiger, die als dierenarts voor met name paarden weet hoe belangrijk een gezond lijf is om zijn werkzaamheden te kunnen doen. De 4 mijl heb ik al een aantal keren weten te volbrengen, steeds net boven de 30 minuten.
 
Als je dit jaar gevraagd wordt om voor het transplantatieteam van het UMCG een inspanning te plegen om zodoende geld in te zamelen om andere mensen een gezonder leven te laten leiden na zo’n ingreep, dan ga je dat dus gewoon doen.
Ook wij hebben familieleden verloren in het verleden en zijn zeer recent geconfronteerd met het noodgedwongen vertrek van een fijne collega, die in de nabije toekomst een longtransplantatie moet ondergaan vanwege een ziekte aan haar longen. Iedereen heeft dergelijke voorbeelden uit zijn of haar omgeving en motivatie voor dit doel is dan ook niet ver te zoeken. De wetenschap steunen en zodoende helpen om nieuwe inzichten in ziekteprocessen te vinden is altijd nog nodig. Door middel van het leveren van deze sportieve prestatie heb ik de mogelijkheid om een steentje bij te dragen.
 
Ik vraag mijn sponsoren voor deze editie van de 4 mijl mij te steunen met een passend geldbedrag. Voor dat bedrag ga ik weer eens proberen die 30 minuten grens zo dicht mogelijk te benaderen en zo mogelijk te doorbreken.  #helpdievijftigeronderdedertig
Met als enig doel: geld inzamelen voor de gezondheid en kwaliteit van leven voor de patiënten, die onder behandeling zijn en komen van het transplantatieteam van het UMCG.
 
Met vriendelijke groet, Fred Smit

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
244%
54

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×