OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Fred Smit

Mijn naam is Fred Smit, gehuwd en vader van 4 studerende kinderen. Een gezonde vijftiger, die als dierenarts voor met name paarden weet hoe belangrijk een gezond lijf is om zijn werkzaamheden te kunnen doen. De 4 mijl heb ik al een aantal keren weten te volbrengen, steeds net boven de 30 minuten.
 
Als je dit jaar gevraagd wordt om voor het transplantatieteam van het UMCG een inspanning te plegen om zodoende geld in te zamelen om andere mensen een gezonder leven te laten leiden na zo’n ingreep, dan ga je dat dus gewoon doen.
Ook wij hebben familieleden verloren in het verleden en zijn zeer recent geconfronteerd met het noodgedwongen vertrek van een fijne collega, die in de nabije toekomst een longtransplantatie moet ondergaan vanwege een ziekte aan haar longen. Iedereen heeft dergelijke voorbeelden uit zijn of haar omgeving en motivatie voor dit doel is dan ook niet ver te zoeken. De wetenschap steunen en zodoende helpen om nieuwe inzichten in ziekteprocessen te vinden is altijd nog nodig. Door middel van het leveren van deze sportieve prestatie heb ik de mogelijkheid om een steentje bij te dragen.
 
Ik vraag mijn sponsoren voor deze editie van de 4 mijl mij te steunen met een passend geldbedrag. Voor dat bedrag ga ik weer eens proberen die 30 minuten grens zo dicht mogelijk te benaderen en zo mogelijk te doorbreken.  #helpdievijftigeronderdedertig
Met als enig doel: geld inzamelen voor de gezondheid en kwaliteit van leven voor de patiënten, die onder behandeling zijn en komen van het transplantatieteam van het UMCG.
 
Met vriendelijke groet, Fred Smit

UMCG Transplantatiefonds logo 2

UMCG Transplantatiefonds

​Het UMCG Transplantatiecentrum vindt het erg belangrijk om al haar patiënten goede transplantatiezorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie van groot belang. Hiervoor is het UMCG Transplantatiefonds opgericht.

Steun ons! Wilt u meehelpen om transplantatieonderzoek in het UMCG mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een geldbedrag of door het organiseren van een actie op geef.nl. De gelden vanuit het UMCG Transplantatiefonds komen ten goede aan de zorg voor transplantatiepatiënten en hun welzijn.

Doneren Wilt u een geldbedrag doneren voor vernieuwend transplantatieonderzoek. Dat kan door het klikken op de oranje "Nu doneren" knop aan de rechterkant van deze pagina. U kunt ook doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding: UMCG Transplantatiefonds.

Kom in actie Ja, ik doe mee en organiseer een actie. Maak hiervoor uw eigen actiepagina aan en klik op de blauwe knop " Start een geefactie" rechts op deze pagina. Breng vervolgens zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte, zodat ze u èn ons kunnen steunen!

Zo kun je actie voeren Er zijn verschillende manieren waarmee u een actie kunt beginnen. Wees creatief! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Vraag een donatie in plaats van cadeau; voor verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum;
  • Kom in beweging; loop, ren of fiets een mooi bedrag bij elkaar;
  • In memoriam; start een actie ter nagedachtenis aan een geliefde.

ANBI status Het Transplantatiefonds heeft een ANBI status. U bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat en dat u kunt schenken met belastingvoordeel. Kijk op umcg.nl/transplantatiefonds voor informatie en gesteunde projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail dan naar transplantatiefonds@umcg.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.220 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
244%
54

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×