OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Carlijn Buis

Mijn naam is Carlijn Buis. Ik ben levertransplantatiechirurg, echtgenoot en moeder. 
De reden dat ik meedoe met de 4mijl is een blijvend beter leven voor de patiënten die ik opereer. Met ons team staan we, vaak s’nachts, vele uren achter elkaar te opereren om de zieke oude lever uit te halen en een donor lever te implanteren. 
Als chirurg zie ik patiënten over het algemeen alleen de eerste weken na de operatie. Het mooiste resultaat is wanneer mensen daarna weer hun dromen kunnen waarmaken en daarvoor is meer nodig dan alleen een goed functionerend donororgaan. Ik ben er vast van overtuigd dat het revalidatieprogramma hieraan een beslissende bijdrage levert.
Alhoewel ik een hekel heb aan rennen zonder bal, zet ik mij daar voor dit doel overheen. Dat is slechts een kleine stap in vergelijking met de stappen die patiënten moeten zetten. Mijn gezin steunt mij dagelijks in dit mooie beroep, steun jij mij ook?
 
Doneer je bijdrage via mij en je draagt bij aan een betere toekomst voor patiënten na een transplantatie. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.050 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
105%
36

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×