OK
×

UMCG Charity Run 4Mijl Carlijn Buis

Mijn naam is Carlijn Buis. Ik ben levertransplantatiechirurg, echtgenoot en moeder. 
De reden dat ik meedoe met de 4mijl is een blijvend beter leven voor de patiënten die ik opereer. Met ons team staan we, vaak s’nachts, vele uren achter elkaar te opereren om de zieke oude lever uit te halen en een donor lever te implanteren. 
Als chirurg zie ik patiënten over het algemeen alleen de eerste weken na de operatie. Het mooiste resultaat is wanneer mensen daarna weer hun dromen kunnen waarmaken en daarvoor is meer nodig dan alleen een goed functionerend donororgaan. Ik ben er vast van overtuigd dat het revalidatieprogramma hieraan een beslissende bijdrage levert.
Alhoewel ik een hekel heb aan rennen zonder bal, zet ik mij daar voor dit doel overheen. Dat is slechts een kleine stap in vergelijking met de stappen die patiënten moeten zetten. Mijn gezin steunt mij dagelijks in dit mooie beroep, steun jij mij ook?
 
Doneer je bijdrage via mij en je draagt bij aan een betere toekomst voor patiënten na een transplantatie. 

UMCG Transplantatiefonds logo 2

UMCG Transplantatiefonds

​Het UMCG Transplantatiecentrum vindt het erg belangrijk om al haar patiënten goede transplantatiezorg te kunnen bieden. Om dit mogelijk te maken is vernieuwend onderzoek op het gebied van donatie en transplantatie van groot belang. Hiervoor is het UMCG Transplantatiefonds opgericht.

Steun ons! Wilt u meehelpen om transplantatieonderzoek in het UMCG mogelijk te maken? Dat kan door het geven van een geldbedrag of door het organiseren van een actie op geef.nl. De gelden vanuit het UMCG Transplantatiefonds komen ten goede aan de zorg voor transplantatiepatiënten en hun welzijn.

Doneren Wilt u een geldbedrag doneren voor vernieuwend transplantatieonderzoek. Dat kan door het klikken op de oranje "Nu doneren" knop aan de rechterkant van deze pagina. U kunt ook doneren via IBAN: NL21 ABNA 0423 1266 95 onder vermelding: UMCG Transplantatiefonds.

Kom in actie Ja, ik doe mee en organiseer een actie. Maak hiervoor uw eigen actiepagina aan en klik op de blauwe knop " Start een geefactie" rechts op deze pagina. Breng vervolgens zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte, zodat ze u èn ons kunnen steunen!

Zo kun je actie voeren Er zijn verschillende manieren waarmee u een actie kunt beginnen. Wees creatief! Dit zijn een paar voorbeelden:

  • Vraag een donatie in plaats van cadeau; voor verjaardag, huwelijk, geboorte of jubileum;
  • Kom in beweging; loop, ren of fiets een mooi bedrag bij elkaar;
  • In memoriam; start een actie ter nagedachtenis aan een geliefde.

ANBI status Het Transplantatiefonds heeft een ANBI status. U bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat en dat u kunt schenken met belastingvoordeel. Kijk op umcg.nl/transplantatiefonds voor informatie en gesteunde projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Mail dan naar transplantatiefonds@umcg.nl.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.050 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
105%
36

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×