OK
×
Actievoerder
M.F.V. Panacea

Studenten geneeskunde voor UMCG Alzheimerfonds

Beste lezer,

In de maand oktober proberen wij, de Benefiet Commissie Oktober van de geneeskunde studievereniging M.F.V. Panacea in Groningen, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Het doel wat dit jaar gekozen is, is het UMCG Alzheimerfonds! Op donderdag 10 oktober zal er een overheerlijk 3-gangen diner zijn bij het Prinsenhof. Tussen de gangen door zal er een loting en veiling zijn van diverse items die aangeboden zijn door vele bedrijven en winkels uit de stad. Op woensdag 16 oktober is er een lezing over Alzheimer in de Rode Zaal, UMCG. Deze lezing wordt gegeven door dr. Elske Marije Abma en award-winnende Toine Heijmans!

Kom het UMCG Alzheimerfonds ondersteunen op één van de activiteiten! Kaartjes kunt u kopen via de link hier. Naast kaartjes kopen voor de activiteiten, zijn alle donaties ook welkom. Via onze actie op Geef kunt u geld doneren aan het UMCG Alzheimerfonds.

Groetjes,

Benefietcommissie Oktober

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
10%
8

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
M.F.V. Panacea

€ 100 opgehaald