OK
×
Actievoerder
M.F.V. Panacea

Studenten geneeskunde voor UMCG Alzheimerfonds

Beste lezer,

In de maand oktober proberen wij, de Benefiet Commissie Oktober van de geneeskunde studievereniging M.F.V. Panacea in Groningen, zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Het doel wat dit jaar gekozen is, is het UMCG Alzheimerfonds! Op donderdag 10 oktober zal er een overheerlijk 3-gangen diner zijn bij het Prinsenhof. Tussen de gangen door zal er een loting en veiling zijn van diverse items die aangeboden zijn door vele bedrijven en winkels uit de stad. Op woensdag 16 oktober is er een lezing over Alzheimer in de Rode Zaal, UMCG. Deze lezing wordt gegeven door dr. Elske Marije Abma en award-winnende Toine Heijmans!

Kom het UMCG Alzheimerfonds ondersteunen op één van de activiteiten! Kaartjes kunt u kopen via de link hier. Naast kaartjes kopen voor de activiteiten, zijn alle donaties ook welkom. Via onze actie op Geef kunt u geld doneren aan het UMCG Alzheimerfonds.

Groetjes,

Benefietcommissie Oktober

UMCG Alzheimerfonds logo 2

UMCG Alzheimerfonds

Het UMCG Alzheimerfonds steunt onderzoek naar en behandeling van dementie in het UMCG. Dankzij financiering vanuit het fonds worden projecten gesteund die de levenskwaliteit van zowel mensen met dementie als hun naasten in Noord-Nederland proberen te verbeteren. Met een donatie aan het UMCG Alzheimerfonds kunt u zeer gericht de voortgang van het dementieonderzoek ondersteunen.

Onderzoek naar dementie in het UMCG richt zich zowel op problematiek van vandaag als op de oplossingen van morgen. In Groningen lopen onderzoeken om de oorzaak van dementie te achterhalen, het risico op dementie te verminderen, maar ook het leven met dementie draagbaarder te maken voor zowel de patiënt als zijn naasten. Het UMCG Alzheimerfonds maakt onderzoek mogelijk dat anders niet had plaatsgevonden.

Financiering nodig
Innovatief wetenschappelijk onderzoek wordt niet gefinancierd door uw zorgverzekeraar en is afhankelijk van subsidies en donaties. Er is onvoldoende geld om urgente problemen op te lossen en patienten perspectief te geven. Met hulp van donaties en giften komt genezing dichterbij, zijn innovaties en mijlpalen mogelijk!

Onderzoek steunen
Word donateur, doe mee aan een evement of sponsor een evenement.  Kijk hiervoor op onze website www.alzheimerfonds.umcg.nl. Wij hebben de ANBI status  en u bent er daarom van verzekerd dat tenminste 90% naar de doelbesteding gaat. U kunt ook schenken met belastingvoordeel. Bekijk onze website voor informatie en gesteunde projecten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 100 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
10%
8

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
M.F.V. Panacea

€ 100 opgehaald