OK
×
Actievoerder
Meilan Luijendijk

Sponsoractie voor Melief

Hallo,

Mijn naam is Meilan. Ik ben 9 jaar en ik wil geld inzamelen voor Stichting Melief. Dit ga ik doen door zwerfafval te verzamelen. Je kan mij sponsoren per 10 vuilniszakken zwerfafval die ik verzamel.  Zo verzamel ik geld in voor Melief en ruim ik zwerfafval op. Twee doelen die ik heel belangrijk vind.

Je kan bij de reacties opgeven hoeveel je wilt sponsoren per 10 vuilniszakken en of je een maximumbedrag hebt. Het minimumbedrag is €5. Dat is €0,50 per vuilniszak. Je mag uiteraard ook meer per vuilniszak sponsoren. Op http://www.vegakinderen.nl/vega-kinderen-in-actie kan je mijn inzameling volgen en ik zal hier ook bijhouden hoeveel zakken ik verzameld heb.

Groetjes, Meilan

Melief (Stichting) logo 2

Melief (Stichting)

Wat doet Stichting Melief? Bij Stichting Melief worden dieren opgevangen, die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. Deze kansloze dieren kunnen bij ons permanent worden opgevangen en mogen dan onbekommerd oud worden. De dieren zijn ondergebracht op een grote boerderij in Sögel in Duitsland. Deze is aangekocht door initiatiefnemers Marc Winters en Lothar Vermeulen, die in juni 2003 Stichting Melief hebben opgericht. Tussen wal en schip Het komt nog steeds vaak voor: dieren die tussen wal en schip dreigen te vallen. Als een asiel een dier niet wil opnemen en als er geen ander geschikt onderdak voor kan worden gevonden, is Stichting Melief vaak de laatste strohalm voor zo'n dier. Vele van deze dieren hebben bij aankomst een gedragsprobleem of zijn medisch niet in orde. Dit kan helaas ook vaak veroorzaakt zijn door verwaarlozing en mishandeling. Wij werken nauw samen met verschillende dierenartsen gespecialiseerd in de verschillende diersoorten. Lothar is zelf gedragstherapeut voor honden en katten en tevens veterinair natuurgeneeskundige. Door deze manier van werken, lukt het gelukkig meestal om de vele dieren die hier aankomen weer gezond te krijgen. Of in ieder geval een acceptabele oude dag te bieden, na een vaak moeilijk verleden.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 300 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
300%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×