OK
×
Actievoerder
Meilan Luijendijk

Sponsoractie voor Melief

Hallo,

Mijn naam is Meilan. Ik ben 9 jaar en ik wil geld inzamelen voor Stichting Melief. Dit ga ik doen door zwerfafval te verzamelen. Je kan mij sponsoren per 10 vuilniszakken zwerfafval die ik verzamel.  Zo verzamel ik geld in voor Melief en ruim ik zwerfafval op. Twee doelen die ik heel belangrijk vind.

Je kan bij de reacties opgeven hoeveel je wilt sponsoren per 10 vuilniszakken en of je een maximumbedrag hebt. Het minimumbedrag is €5. Dat is €0,50 per vuilniszak. Je mag uiteraard ook meer per vuilniszak sponsoren. Op http://www.vegakinderen.nl/vega-kinderen-in-actie kan je mijn inzameling volgen en ik zal hier ook bijhouden hoeveel zakken ik verzameld heb.

Groetjes, Meilan

Meilan Luijendijk
29-08-2015 19:39
Update 1 augustus - stand van zaken: 1 zak verzameld
Vanavond ben ik op pad geweest in de Filipijnenstraat langs de bosjes. Er lagen heel veel flesjes en grote sappakken. De speciaalste dingen die ik vandaag gevonden heb is een kerstmannetje voor in de boom en een speelgoedauto. Bij de auto lag nog een los wiel en een sirene.

Update 2 augustus - stand van zaken: 2 zakken verzameld
Vanochtend heb ik een vriendin opgehaald en zijn we samen afval gaan zoeken. We hebben weer van alles gevonden. Het meest speciale was een kapotte tablet. Wie gooit dat nou in de bosjes? Mijn zusjes kwamen aan het einde ook nog even helpen.

Update 5 augustus: stand van zaken: 4 zakken verzameld
Vanavond met mama op pad geweest. We liepen langs de bosjes en het water bij het schoolplein. We hadden aan één zak niet genoeg en moesten tussendoor naar huis een tweede vuilniszak halen. Er lagen ook veel plastic bekertjes en borden. Die komen waarschijnlijk nog van het schoolfeest van een paar maanden geleden.

Update 19 augustus: stand van zaken: 5 zakken verzameld
Vanwege een vakantie en het begin van school even een pauze gehouden, maar nu is het weer tijd om verder te gaan met de actie. Vanmiddag met mama en mijn zusje op pad geweest. We hoefden maar één straat voor de helft te lopen om een zak te vullen. Wat een hoop troep lag er daar in de bosjes.

Update 22 augustus: stand van zaken: 8 zakken verzameld
De vorige keer toen we op pad gingen kwamen we onderweg naar huis langs een steeg waar heel veel afval lag. Vandaag gingen we gelijk daarheen. We hebben wel drie zakken afval daar verzameld.

Update 10 september: stand van zaken: 10 zakken verzameld
Vandaag weer langs het schoolplein gelopen. Beetje zelfde route als een paar weken geleden. Het lag alweer vol met zwerfafval.
dakje met Geef-logo
€ 300 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
300%
17

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×