OK
×
Actievoerder
Steun UMCG

Sikko gaat 100 Omkieken!

Ik ben Sikko Dijkema, 52 jaar.
Mijn grootste hobby is wandelen en ik ben ere loper van de Nijmegse 4daagse 100km op 1 dag!

Ik loop veel evenementen zoals Tocht om de Noord, inclusief de Kennedy Mars, Fivelstadstocht, Fjoertoer, Lauwersmeertocht inclusief Kenedy Mars, Walfridus tocht inclusief Kennedy Mars, Pronkjewalpad pad Noord en Zuid. En ga zo maar door. Ik ben blij dat ik dat kan.

Het laatste weekend van september loop ik met veel plezier de 100km van de Tocht om de Noord.  Zeker voor dit doel!

Gun jij ook anderen de beste kansen op herstel? 
Steun dan mijn actie om geld in te zamelen en doneer jouw bijdrage. Elke euro telt en elk bedrag is welkom. En natuurlijk lvast bedankt voor jouw steun!

Steun dan mijn actie om geld in te zamelen en doneer jouw bijdrage. Elke euro telt en elk bedrag is welkom. En natuurlijk alvast bedankt voor jouw steun!

 

Het goede doel:
Stichting Steunfonds UMCG ondersteunt diverse initiatieven op het gebied van innovatie en welzijn.  Met uw hulp kan het UMCG naast topzorg ook nieuwe behandelingen ontwikkelen voor meer en betere kansen op herstel. Artsen en wetenschappers zetten zich samen in voor de beste behandelingen en zorg, zodat iedereen de beste kansen op herstel krijgt.
Het fonds is een ANBI en dat maakt geven met belastingvoordeel mogelijk.
Meer weten over het fonds of over doneren? Stuur een e-mail naar steun@umcg.nl of klik hier.

 

Stichting Steunfonds UMCG logo 2

Stichting Steunfonds UMCG

Het UMCG wil het beste voor patiënten in zorg, onderzoek en onderwijs. Het UMCG wil naast het beste in zorg en behandeling ook waarde toevoegen aan het verblijf van patiënten en hun familie. Om meer en het beste te kunnen bieden is Stichting Steunfonds UMCG opgericht. De stichting helpt het UMCG om hierbij door geld in te zamelen voor diverse (research) projecten, voor alle leeftijden, al dan niet zeldzame ziektes. De stichting faciliteert waar mogelijk activiteiten van derden die extra middelen opleveren. De stichting is altijd op zoek naar donateurs die begrijpen dat alle grote medische vernieuwingen ooit klein begonnen zijn; die begrijpen dat onze top-specialisten extra steun goed kunnen gebruiken; die begrijpen dat net een beetje meer zoveel betekent!
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 92 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
9%
10

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Steun UMCG

€ 92,50 opgehaald