OK
×

100 kilometer Omkieken! voor het UMCG

100 kilometer Omkieken! voor het UMCG logo 1

Uniek
Een unieke route die start bij Lauwersoog, de voormalige Lauwerzee, en eindigt in Veendam.
Vier mannen en drie vrouwen,  durven het aan. Zij lopen in het kader van 100 jaar Gronings volkslied, de 100 km te lopen in 24 uur; van Lauwerszee tot Veendam tou.
Deze helden starten op 27 september om 17:00 uur bij de Lauwerszee en als alles goed gaat staan zij op 28 september om exact 17:00 uur op het Museumplein in Veendam om daar ons Grunnenslaid te zingen.

Omkieken
De helden, die de 100 km gaan lopen en 24 uur tijd, doen dit niet alleen voor zichzelf, maar voor Groningen en het UMCG!
Ze gaan Omkieken. Omkieken met elkaar maar ook naar elkaar!
In ons Pronkjewail met Goldenraad willen zij omkijken naar mensen om ons heen die verdriet hebben, ziek zijn en steun nodig hebben. Niet alleen door een schouder aan te bieden.
Ze gaan met hun unieke wandeling zich ook inzetten om geld in te zamelen om patiënten betere kansen op genezing en goed herstel te bieden! 

Meedoen
Deze actie wordt gedaan door een besloten groep. Aansluiten is niet mogelijk , maar als je ook wilt 'omkieken' naar de ander en de uitdaging van onze helden steunen dan kan dat. Voor €0,10 per kilometer doe je al mee en kijk ook jij om naar de ander.

Geefacties
Klik snel op Geefacties en kijk welke HELD jouw steun krijgt of maak jouw eigen 'Omkieken' actie voor ons aan!

Het goede doel:
Stichting Steunfonds UMCG ondersteunt diverse initiatieven op het gebied van innovatie en welzijn. Het fonds is een ANBI en dat maakt geven met belastingvoordeel mogelijk. Meer weten over het fonds of over doneren? Stuur uw vraag naar steun@umcg.nl of bel 050-3616161 en vraag naar Gerda Klooster.

Meer informatie over 100 jaar Grunnens Laid is te vinden op 100 jaar Grunnens Laid

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 4.872,50opgehaald
176donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Startdatum:
03-07-2019