OK
×
Actievoerder
Tessa Tichelaar

LEST WE FORGET: Liberation Trail 2024!

Wij (Roy en Tessa) gaan in 2024 samen de Liberation Trail lopen. 

LEST WE FORGET. Van 9 juni tot 16 juni 2024 zullen wij ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten die vochten voor onze vrijheid in 1944-1945 de "Liberation Trail" bewandelen. Dit is een mutistage ultra running event van de D-day stranden in Normandië tot aan Arnhem. Het is de originele route van onze bevrijders tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Oorlog is helaas van alle tijden en daarmee is vrijheid niet vanzelfsprekend. Nog elke dag strijden mensen hiervoor. Roy was militair bij defensie en kent menig collega die met verschrikkelijke verhalen thuiskomt van een missie. Enkele van deze strijders krijgen PTSS door wat zij meemaken. Wij willen ons sportieve doel daarom koppelen aan een inzamelingsactie voor stichting hulphond. Stichting hulphond heeft speciale programma's voor individuen met PTSS.

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 728 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
72%
25

donaties

9

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tessa Tichelaar
Tessa Tichelaar

€ 728 opgehaald