OK
×
Actievoerder
Tessa Tichelaar

LEST WE FORGET: Liberation Trail 2024!

Wij (Roy en Tessa) gaan in 2024 samen de Liberation Trail lopen. 

LEST WE FORGET. Van 9 juni tot 16 juni 2024 zullen wij ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten die vochten voor onze vrijheid in 1944-1945 de "Liberation Trail" bewandelen. Dit is een mutistage ultra running event van de D-day stranden in Normandië tot aan Arnhem. Het is de originele route van onze bevrijders tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Oorlog is helaas van alle tijden en daarmee is vrijheid niet vanzelfsprekend. Nog elke dag strijden mensen hiervoor. Roy was militair bij defensie en kent menig collega die met verschrikkelijke verhalen thuiskomt van een missie. Enkele van deze strijders krijgen PTSS door wat zij meemaken. Wij willen ons sportieve doel daarom koppelen aan een inzamelingsactie voor stichting hulphond. Stichting hulphond heeft speciale programma's voor individuen met PTSS.

Hulphond Nederland logo 2

Hulphond Nederland

Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. Zij worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking of epilepsie. Ook leiden we honden en paarden op voor therapeutische doeleinden. Zij worden ingezet in het Domingo House om volwassenen met traumaklachten en jongeren met psychiatrische problematiek of ontwikkelingsstoornissen te helpen met systemische en ervaringsgerichte therapie.

Zo helpen wij jaarlijks honderden volwassenen en kinderen, én hun omgeving, aan een betere kwaliteit van leven.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot zeventig verschillende vaardigheden aan te leren.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 718 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
71%
24

donaties

40

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Tessa Tichelaar
Tessa Tichelaar

€ 718 opgehaald