OK
×
Actievoerder
Merel Nederend

Het Sterrendiner - draag bij aan een gratis plek op kamp

Bij De Ster werken we dagelijks hard aan de mentale weerbaarheid en gezondheid van kinderen en jongeren in Nederland. We proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. Daarom is ons kamptarief al jaren hetzelfde (zelfs verlaagd) en streven we ernaar dit, ondanks inflatie, zo te houden. Voor ouders/verzorgers die het financieel lastig hebben we sinds dit jaar altijd financieringsmogelijkheden sterk versimpeld. Kamp is voor iedereen.

Om ervoor te zorgen dat we dit kunnen blijven doen, organiseren we op 23 november as. voor het allereerst een exclusief Sterrendiner! Voor € 69,50 schuif je aan op een bijzondere avond waarvan de opbrengsten  ten goede komen aan De Ster! Hiermee hopen we een groep maatschappelijk betrokken ondernemers, bedrijven en personen bij elkaar te brengen voor een te gekke avond. 

Aanmelden voor het diner kan via onze site. Via deze geefactie kun je echter ook een ander bedrag doneren dat we gebruiken voor hetzelfde doel. Elke donatie, klein of groot, is zeer welkom!

De Ster (Stichting) logo 2

De Ster (Stichting)

Stichting De Ster biedt kinderen de gelegenheid om, op een leuke manier, in een veilige omgeving en op basis van wederzijds vertrouwen effectief te werken aan (aspecten van) hun (sociale) ontwikkeling zodat zij in staat zijn zelfstandig problemen op te lossen. Doormiddel van de SterK-formule wordt er op een leuke manier gewerkt aan onder andere het zelfvertrouwen, sociale weerbaarheid en assertiviteit. In een veilige omgeving leren kinderen van en met elkaar; helpen elkaar en sluiten vriendschappen. Dat deze formule werkt, blijkt uit de enthousiaste verhalen van kinderen en ouders en de positieve effecten op zowel korte als langere termijn (UVA)

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 2.500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 1.805 via Geef.nl
10%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Merel Nederend
Merel Nederend

€ 1.805 opgehaald