OK
×
Actievoerder
Merel Nederend

Het Sterrendiner - draag bij aan een gratis plek op kamp

Bij De Ster werken we dagelijks hard aan de mentale weerbaarheid en gezondheid van kinderen en jongeren in Nederland. We proberen dit tegen zo laag mogelijke kosten te doen. Daarom is ons kamptarief al jaren hetzelfde (zelfs verlaagd) en streven we ernaar dit, ondanks inflatie, zo te houden. Voor ouders/verzorgers die het financieel lastig hebben we sinds dit jaar altijd financieringsmogelijkheden sterk versimpeld. Kamp is voor iedereen.

Om ervoor te zorgen dat we dit kunnen blijven doen, organiseren we op 23 november as. voor het allereerst een exclusief Sterrendiner! Voor € 69,50 schuif je aan op een bijzondere avond waarvan de opbrengsten  ten goede komen aan De Ster! Hiermee hopen we een groep maatschappelijk betrokken ondernemers, bedrijven en personen bij elkaar te brengen voor een te gekke avond. 

Aanmelden voor het diner kan via onze site. Via deze geefactie kun je echter ook een ander bedrag doneren dat we gebruiken voor hetzelfde doel. Elke donatie, klein of groot, is zeer welkom!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 2.500 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 25.000
waarvan € 1.805 via Geef.nl
10%
21

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Merel Nederend
Merel Nederend

€ 1.805 opgehaald