OK
×
Actievoerder
Hessel Groenewegen

In korte broek het hele jaar door

Hallo ik ben Hessel en ik ben 8 jaar. Ik loop sinds de zomer in mijn korte broek en wil deze voorlopig nog niet uit doen. Daarom leek het me leuk om dit voor het goede doel te doen. Ik heb gekozen voor 2 goede doelen. Kika en stichting down syndroom (SDS). Kika omdat ik wil helpen zodat er minder kinderen ziek worden en de SDS omdat mijn zus (Teske) down heeft. Helpen jullie mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen? 

Van 20 t/m 24 december 2021 draag ik mijn korte broek om Kika te steunen want ik doe mee met hun korte broeken actie kijk daarom op mijn actiepagina op Kika.nl en doneer daar voor Kika. www.actievoorkika.nl/in-korte-broek-het-hele-jaar-door 

De overige dagen hou ik mijn korte broek aan voor de SDS. Dit wil ik graag tot zeker komende zomer volhouden. Kijk daarom op mijn actiepagina op Geef.nl en doneer daar voor de SDS. 

Downsyndroom (Stichting) logo 2

Downsyndroom (Stichting)

De Stichting Downsyndroom (SDS) werd in maart 1988 opgericht op initiatief van een aantal ouders met jonge kinderen met die conditie. Zij wilden daarmee de leemte in de informatievoorziening over het syndroom en alles wat daarmee samenhangt opvullen. De SDS stelt zich ten doel al datgene te bevorderen wat kan bijdragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen en volwassenen met Downsyndroom. Zij streeft ernaar hun integratie in de maatschappij te stimuleren en hen een kans te geven een zo normaal mogelijk leven te leiden. Om deze doelstellingen te realiseren heeft de SDS o. a. de volgende taken op zich genomen: het inventariseren van de kennis over behandelmethoden en begeleidingsvormen van kinderen en volwassenen met Downsyndroom; het bevorderen van een gerichte toepassing daarvan; het geven van voorlichting aan ouders/verzorgers en hulpverleners van de betrokkenen en aan het brede publiek; het bevorderen van contacten tussen ouders onderling, tussen ouders en verzorgers en zo mogelijk tussen de betrokkenen zelf; het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek. De slogan van de SDS luidt: informatie, intervention, inclusie.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 367 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
36%
33

donaties

237

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hessel Groenewegen

€ 367,50 opgehaald