OK
×
Actievoerder
Hessel Groenewegen

In korte broek het hele jaar door

Hallo ik ben Hessel en ik ben 8 jaar. Ik loop sinds de zomer in mijn korte broek en wil deze voorlopig nog niet uit doen. Daarom leek het me leuk om dit voor het goede doel te doen. Ik heb gekozen voor 2 goede doelen. Kika en stichting down syndroom (SDS). Kika omdat ik wil helpen zodat er minder kinderen ziek worden en de SDS omdat mijn zus (Teske) down heeft. Helpen jullie mee om zo veel mogelijk geld in te zamelen? 

Van 20 t/m 24 december 2021 draag ik mijn korte broek om Kika te steunen want ik doe mee met hun korte broeken actie kijk daarom op mijn actiepagina op Kika.nl en doneer daar voor Kika. www.actievoorkika.nl/in-korte-broek-het-hele-jaar-door 

De overige dagen hou ik mijn korte broek aan voor de SDS. Dit wil ik graag tot zeker komende zomer volhouden. Kijk daarom op mijn actiepagina op Geef.nl en doneer daar voor de SDS. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 367 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
36%
33

donaties

237

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Hessel Groenewegen

€ 367,50 opgehaald