OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP ONS HET ASIEL IN IBI HELPEN

Het asiel in Ibi, veilige haven voor 200 honden en 60 katten, verkeert in grote financiele nood. Door de slechte economische situatie in Spanje is de gemeentelijke subsidie, die het asiel ontvangt, verminderd. Daarnaast hebben vele donateurs afgehaakt. Raquel, de beheerster van het asiel, is ten einde raad. Ondanks haar zorgvuldige financiele beleid en harde werk, heeft ze grote moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Ze heeft al haar betaalde medewerkers moeten ontslaan en runt het asiel nu samen met Vicenta, een vrijwilligster. Deze twee moedige vrouwen moeten het asiel nu draaiend houden … ALAS brengt al vele jaren honden van dit asiel naar Nederland (per jaar ca 25). Wij hebben veel respect voor Raquel's optimisme, keiharde werken en doorzettingsvermogen. Nadat wij het bericht over de penibele situatie van het asiel in Ibi ontvingen, konden wij niet anders doen dan in aktie komen. Help jij ons de honden (en katten) van het asiel in Ibi te helpen? Elke gift, klein of groot, is van harte welkom. Het totale bedrag van je gift wordt overgemaakt naar het asiel in Ibi. ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting.
ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
28%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.450 opgehaald