OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

HELP ONS HET ASIEL IN IBI HELPEN

Het asiel in Ibi, veilige haven voor 200 honden en 60 katten, verkeert in grote financiele nood. Door de slechte economische situatie in Spanje is de gemeentelijke subsidie, die het asiel ontvangt, verminderd. Daarnaast hebben vele donateurs afgehaakt. Raquel, de beheerster van het asiel, is ten einde raad. Ondanks haar zorgvuldige financiele beleid en harde werk, heeft ze grote moeite de eindjes aan elkaar te knopen. Ze heeft al haar betaalde medewerkers moeten ontslaan en runt het asiel nu samen met Vicenta, een vrijwilligster. Deze twee moedige vrouwen moeten het asiel nu draaiend houden … ALAS brengt al vele jaren honden van dit asiel naar Nederland (per jaar ca 25). Wij hebben veel respect voor Raquel's optimisme, keiharde werken en doorzettingsvermogen. Nadat wij het bericht over de penibele situatie van het asiel in Ibi ontvingen, konden wij niet anders doen dan in aktie komen. Help jij ons de honden (en katten) van het asiel in Ibi te helpen? Elke gift, klein of groot, is van harte welkom. Het totale bedrag van je gift wordt overgemaakt naar het asiel in Ibi. ALAS heeft de ANBI status dus giften zijn aftrekbaar van de belasting.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.450 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
28%
44

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.450 opgehaald