OK
×
Actievoerder
Ria Kuurman

Help katten van Curaçao - Net als Dierenhulp zonder Grenzen

Willemstad - Curaçao

Maak kennis met Katten van Curaçao! Gevestigd op het zonnige eiland Curaçao in de Nederlandse Cariben. De Nederlandse Mariëtte probeert sinds 2014 katten een tweede leven te geven en tevens wil ze het TNR programma onder aandacht te brengen, Trap-Neuter-Release. 

Op Curaçao zijn veel zwerfdieren en zij de wel een thuis hebben zwerven vaak ook rond, katten en honden.    

Mariëtte heeft altijd ca.  200 katten ( kittens en volwassenen ) onder haar hoede, elke dag zijn er wel nieuwkomers. Helaas kan Mariëtte niet meer opnemen, ze wil wel maar ze heeft geen plek meer en al deze katten moeten ( medisch ) verzorgd en gevoerd worden. Bewoners van het eiland accepteren katten om  muizen en ratten te vangen, maar …. ze laten de dieren niet steriliseren.  Dan bellen ze op dat  katten opgehaald moeten we worden, ze zijn “allemaal” aan komen lopen. Maar wij weten allemaal hoe snel een populatie zich vermeerderd.

Katten worden maar weinig bemiddeld, pas als er weer een paar geadopteerd worden kan een katje weer opgenomen worden. Maar je zal de keuze maar moeten maken, welke wel of welke niet!

Mariëtte heeft hulp nodig! Noodzakelijke hulp! Als zij de katten niet helpt, wie doet het wel?

We hebben de laatste maanden veel gelezen en gepubliceerd over het zwerfdieren probleem op het tropische eiland. En dat terwijl Curaçao  een land is binnen het Koningrijk der Nederlanden.

Mariëtte werkt 16-18 uur per dag, haar dag begint terwijl iedereen zich nog eens lekker omdraait in bed. Zeven dagen in de week!

Om de katten te helpen moeten wij Mariëtte helpen, help jij ook mee?

Rekeningen lopen op, net als het aantal zwerfdieren op Curaçao.

De nood wordt hoger, € 150  is reeds overgemaakt naar Curaçao

Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 242 opgehaald

Help Ria een handje mee en meld je aan als teamlid!

deelnemen actie Deelnemen aan deze geefactie
dakje met Geef-logo
€ 242 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
4%
11

donaties

354

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ria Kuurman

€ 242 opgehaald