OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

GEEF-VOOR-CARTOUCHE

Cartouche werd als kleine pup gevonden in de regio Segovia en opgenomen in het asiel aldaar waar hij bijna lange tijd verbleef.

In september 2015 kwam hij naar Nederland. Na een mislukte adoptie en een verblijf van een aantal maanden in het pension in Tholen, was het een paar weken geleden zover: hij vond zijn ‘forever home’! Cartouche is helemaal gelukkig in zijn nieuwe thuis.

Maar de pech blijft hem achtervolgen …Hij ging mank lopen en had duidelijk pijn.Zijn adoptanten gingen met hem naar de dierenarts. Er werden foto’s gemaakt en daaruit bleek dat hij een los stukje kraakbeen in zijn schouder heeft zitten. Een operatie is noodzakelijk. De specialist die hem gaat opereren geeft aan dat 100% succes verzekerd is en dat Cartouche na operatie en revalidatie geen pijn meer zal hebben.

Zijn baasje en vrouwtje zijn al stapelgek op hem en willen hem voor geen goud missen.Maar de kosten voor de operatie ( ca 1.500 euro) vallen hun rauw op hun dak.Zij hebben inmiddels zelf de kosten voor foto’s en eerste consult bij de specialist betaald.Wij voelen ons verantwoordelijk en hebben toegezegd de operatie te betalen.

Maar ook voor ons is dit een fors bedrag …Daarom vragen wij jullie hulp.

Als 1.500 van onze 11.000 volgers 1 euro bijdragen, hebben we het geld voor de operatie bij elkaar. Meer doneren mag uiteraard ook, des te eerder is het doel van de actie bereikt! 

ALAS Rescue Team logo 2

ALAS Rescue Team

Honden kunnen niet voor zichzelf opkomen. Daarom moeten wij dat voor hen doen. Zij zijn afhankelijk van ons voor hun veiligheid, voer en onderdak. Wij mogen hen niet in de steek laten!Missie: Kansarme Spaanse honden een nieuw thuis geven in NederlandBedrijfsprofielALAS is een 'non profit' organisatie die wordt gerund door vrijwilligers. Er is 1 bestuurder, een team van 4 mensen (incl de bestuurder) dat de dagelijkse leiding heeft en 4 free lancers die ad hoc meewerken. De inkomsten bestaan uit adoptiegelden en giften.Waarom?In Spanje is het 'normaal' - en niet strafbaar - dat gezonde en sociale honden worden gedood omdat mensen niet langer voor ze willen zorgen. ALAS Rescue Team is ontstaan uit de wens en noodzaak in te grijpen in deze wrede en zinloze manier van omgaan met honden. ALAS begon, 10 jaar geleden, als een project van Bright Eyes Society maar is sinds 17 september 2008 verzelfstandigd en werd een nationale verenigingHoe?ALAS brengt - op een verantwoorde en zorgzame manier - honden die dreigen te worden gedood, naar Nederland en zoekt een fijn thuis voor hen. De dieren die door ALAS ter adoptie worden aangeboden, zijn getest (op Leishmaniosa, Erlichia en Filaria), gevaccineerd en voorzien van paspoort en chip. De voor het transport naar Nederland benodigde papieren voldoen aan de Europese wetten en standaard.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 990 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
66%
49

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 990 opgehaald