OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

GEEF-VOOR-CARTOUCHE

Cartouche werd als kleine pup gevonden in de regio Segovia en opgenomen in het asiel aldaar waar hij bijna lange tijd verbleef.

In september 2015 kwam hij naar Nederland. Na een mislukte adoptie en een verblijf van een aantal maanden in het pension in Tholen, was het een paar weken geleden zover: hij vond zijn ‘forever home’! Cartouche is helemaal gelukkig in zijn nieuwe thuis.

Maar de pech blijft hem achtervolgen …Hij ging mank lopen en had duidelijk pijn.Zijn adoptanten gingen met hem naar de dierenarts. Er werden foto’s gemaakt en daaruit bleek dat hij een los stukje kraakbeen in zijn schouder heeft zitten. Een operatie is noodzakelijk. De specialist die hem gaat opereren geeft aan dat 100% succes verzekerd is en dat Cartouche na operatie en revalidatie geen pijn meer zal hebben.

Zijn baasje en vrouwtje zijn al stapelgek op hem en willen hem voor geen goud missen.Maar de kosten voor de operatie ( ca 1.500 euro) vallen hun rauw op hun dak.Zij hebben inmiddels zelf de kosten voor foto’s en eerste consult bij de specialist betaald.Wij voelen ons verantwoordelijk en hebben toegezegd de operatie te betalen.

Maar ook voor ons is dit een fors bedrag …Daarom vragen wij jullie hulp.

Als 1.500 van onze 11.000 volgers 1 euro bijdragen, hebben we het geld voor de operatie bij elkaar. Meer doneren mag uiteraard ook, des te eerder is het doel van de actie bereikt! 

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 990 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
66%
49

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 990 opgehaald