OK
×
Actievoerder
Marian Buurman

Geef ALAS aub de broodnodige financiële ondersteuning

De laatste maanden hebben wij zoveel dierenartskosten gehad dat wij jullie vragen ons te steunen met een donatie. Bagheera (gestroomde hond op foto) de kanjer kwam in Mei 2021 naar Nederland, ze verblijft nu in een super gastgezin die haar tot nu toe met heel veel liefde hebben verzorgd. Het was hun eerste opvanghond via Alas, en dan krijgen ze gelijk een hond waar medische klachten bij kwamen kijken. Maar met volle overgave verzorgen zij Bagheera haar huid, zorgen dat ze 2 keer per week wordt gewassen, geven haar medicatie en gaan met haar naar de dierenarts. Wij wisten dat Bagheera door slecht voer een huidprobleem had ontwikkeld, maar door de stress van het transport/verplaatsing speelde dit direct weer op. Niets hielp meer en er zijn heel veel onderzoeken geweest tot we nu eindelijk hebben gevonden wat er met haar aan de hand is. Ook al zijn we natuurlijk erg blij dat we eindelijk gevonden hebben bij Bagheera wat de oorzaak was, het kosten plaatje hiervoor is tot nu toe €2.490.

Jullie zullen begrijpen dat dit een enorme aderlating is voor een stichting zoals de onze. Het afgelopen transport zijn de pups van lieve Kiara (blonde hond op foto) naar Nederland gekomen. Helaas kon Kiara niet mee, want op het laatste moment zagen de mensen in Spanje dat tijdens het eten of soms tijdens het plassen haar benen erg trilde. Omdat ze wisten hoeveel kosten we al hebben gehad met Bagheera, hebben ze besloten alle testen in Spanje te laten doen. Tot nu toe is er uit die testen gelukkig niets gekomen, maar om echt alles uit te sluiten moet er nog 1 onderzoek gedaan worden in een specialistisch ziekenhuis. Uiteraard komen er hier weer kosten bij kijken. Ook al is het een stuk goedkoper dan in Nederland toch komen deze kosten uit op €800. Ook deze kosten zal Alas op zich nemen, wij willen alles uitsluiten voordat wij haar naar Nederland halen. Als je alleen van deze dames de kosten bij elkaar optelt is dit €3.300, een enorm bedrag.

Terwijl wij dit verhaal aan het opstellen zijn, krijgen wij nog een bericht: onze auto die ons al vele jaren overal heen heeft gebracht is kapot. De reparatie is zo duur dat het geen zin meer heeft. We kunnen echt niet zonder … En in onze prive auto’s kunnen geen benches worden vervoerd. Vandaar onze noodkreet … Elke donatie -  hoe klein ook – is heel erg welkom.

Wij hebben ervaren dat er veel mensen zijn die ALAS een warm hart toedragen. Wij hopen ook deze keer weer op dat jullie gul zullen geven. Alvast bedankt!

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 1.723 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 4.000
43%
83

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Marian Buurman
Marian Buurman

€ 1.723,48 opgehaald