OK
×

Duizenden klimaatambassadeurs per jaar erbij

KlimaatGesprekken groeit! Al twee jaar op rij staan we in de Duurzame 100 van dagblad Trouw. Sinds de oprichting in 2016 hebben we veel bereikt en we dromen ervan nóg meer te bereiken. Daarom starten we op Giving Tuesday een donateurscampagne.

Met het geld dat we tijdens deze donateurscampagne hopen op te halen, willen we een sprong maken. De sprong van ‘honderden deelnemers en veel media-aandacht’ per jaar, naar duizenden deelnemers per jaar en een organisatie die toonaangevend is voor het verbindende klimaatgesprek in Nederland.

Dat lukt ons niet (meer) met vrijwilligers alleen. We hebben er een sterke werkorganisatie voor nodig en geld om de kerntaken te kunnen bekostigen. Denk aan het verwerken van alle aanmeldingen (via een goede website en een CRM-systeem), het matchen van coaches en deelnemers, de logistiek rondom de workshops (het ontwikkelen, drukken en versturen van boeken en spellen) en de evaluatie na afloop. Met een sterke werkorganisatie kunnen onze inmiddels honderden klimaatcoaches zich focussen op waar ze het beste in zijn: een groeiend aantal workshopdeelnemers helpen ontdekken hoe ook zij in woord en daad klimaatambassadeur kunnen worden.

Zodat klimaatvriendelijk keuzes en ambitieus klimaatbeleid vanzelfsprekend en van iedereen worden. Help je mee?

Ons eerste streven was om € 10.000 op te halen. Dat is gelukt! Hiermee kunnen we noodzakelijke kosten financieren en de financiële klap van corona weer te boven te komen. Uiteindelijk hopen we in 2022 een groep vaste donateurs te hebben die een stabiele basis van € 30.000 per jaar kan bieden. Daardoor kan KlimaatGesprekken jaarlijks duizenden in plaats van honderden nieuwe deelnemers – klimaatambassadeurs in woord en daad – activeren.

PS: KlimaatGesprekken heeft een ANBI-status. Periodieke giften zijn daardoor aftrekbaar van de belasting. Wil je ons ondersteunen als vaste donateur, dan helpt ons dat enorm!  Kies dan bij betalingsopties 'sepa-machtiging' en je periodiek.

PS2: Geef.nl doet standaard een bedrag bovenop je donatie, dat kan je ook verlagen zonder je donatie aan ons minder te maken. 

E. de Waard

€ 50

Vandaag

Anoniem

€ 50

Gisteren

Hubrien-Financieel Advies 2.0

Heel veel succes met jullie mooie werk!

€ 25

Gisteren

L. Kreemers

Op naar een 2022 met meer verbinding tussen (groen) hart en hoofd.

€ 100

Gisteren

E. Eistert

Stichting Klimaatgesprekken doet heel goed en belangrijk werk, dat wil ik graag steunen!

€ 22

2 dagen geleden

Anoniem

€ 300

28-12-2021

Anoniem

€ 25

28-12-2021

Anoniem

€ 5

27-12-2021

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
dakje met Geef-logo
€ 13.480 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 15.000
waarvan € 7.880 via Geef.nl
89%
137

donaties

12

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×