OK
×
Actievoerder
Jaidey Samolin

Dieren horen niet in het circus!

Wij organiseren op 14 januari 2022 ons eigen event op het Mediacollege Amsterdam. Dit hele event draait om het beschermen en het welzijn van dieren. Ons event zal in het teken staan van het circus, want wij vinden dat dieren daar niet horen! Met dit event willen wij geld ophalen voor de organisatie World Animal Protection. Deze organisatie heeft er al voor gezorgt dat het verboden is geworden om circusdieren te gebruiken en/of mee rond te reizen in Nederland. Helaas is het in veel landen in Europa nog wel toegestaan en ook het dofinarium in Hardewijk gebruikt dolfijnen als circusartiesten in hun shows. De organisatie World Animal Protection komt voor deze dieren op!

Op ons event zal een dj aanwezig zijn, er zullen verschillende circusartiesten rondlopen en we hebben een popcornmachine. Wij als CrazyCreatives willen er voor zorgen dat er meer aandacht komt voor World Animal Protection. Op deze pagina kan iedereen zijn steentje bij dragen aan dit goede doel! 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 250
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×