OK
×

World Animal Protection

World Animal Protection logo 1

 

Wereldwijd dieren beschermen

 

Samen met onze supporters beschermen we al meer dan 35 jaar dieren wereldwijd. Elke dag zijn dieren het slachtoffer van verwaarlozing, mishandeling en uitbuiting. Dieren verdienen een leven zonder pijn en leed. Deze droom kunnen we niet bereiken zonder uw hulp; alleen samen kunnen we een wereld zonder dierenleed bereiken.

 

We werken wereldwijd aan blijvende oplossingen voor wilde dieren (zoals olifanten en beren), dieren in gemeenschappen (zoals honden), dieren in de veehouderij (zoals koeien, varkens en kippen) en dieren getroffen door natuurrampen.

 

We leveren directe noodhulp, geven voorlichting aan overheden en gemeenschappen, zodat zij hun dieren beter kunnen beschermen en leren goed voor hun dieren te zorgen, en we lobbyen voor betere wetten en regels.

 

Vele successen hebben al bijdragen aan het verbeteren van de levens

van miljoenen dieren. Helaas is er nog ongelofelijk veel te doen. Samen met jou hopen we een wereld zonder dierenleed werkelijkheid te maken. Je kunt dieren helpen door te doneren, maar ook door een petitie te tekenen, na te laten via je testament, vrijwilliger te worden en natuurlijk door zo diervriendelijk mogelijk te leven.  

worldanimalprotection.nl/doe-mee

 

 

 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 5.387opgehaald
115donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
810592873
Geef:
202

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo