OK
×
Actievoerder
Paulien Gankema

De Grote Helden en Anti-Helden Pub Quiz

Laat zien dat jouw team het meeste weet over de Bob Marleys, de Martin Luther Kings & de Greta Thunbergs van de geschiedenis. Over de helden en anti-helden van sociale verandering en klimaat. Of gebruik deze quiz om meer te weten te komen ;) En of je nou wint of verliest, je wint sowieso. Want alle bijdragen van deze pubquiz gaan naar een heel goed doel: de Klimaatzaak die Milieudefensie voert tegen Anti-Held Shell. En natuurlijk zorgen wij ook voor gepaste prijzen voor het winnende team. Met special guest DJ Rogier die de muziekronde verzorgt. En met als jurylid niemand minder dan Paulien Gankema, campagneleider van de Klimaatzaak.

Deelname kost 10 euro per persoon. Meer geven mag natuurlijk ook ;-)

Waarom crowd funden we met deze pub quiz voor de Klimaatzaak Shell?

Ondanks de klimaatcrisis blijft Shell doorgaan met vervuilen. Dat moet stoppen. De Klimaatzaak die wij tegen Shell hebben aangespannen staat voor de deur. We willen natuurlijk graag winnen, maar dat kunnen we niet alleen. Wij nemen het op tegen een van de machtigste bedrijven ter wereld, daarom hebben we jouw hulp nodig. Steun Milieudefensie door mee te spelen met de pubquiz #Klimaatzaak

Er zijn nog geen updates geplaatst door de actievoerder(s).
dakje met Geef-logo
€ 435 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.500
28%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Paulien Gankema

€ 435 opgehaald