OK
×
Actievoerder
Joke Betlem

Dam tot Damloop 2018 voor World Animal Protection

Zondag 23 september a.s. ga ik de 10 Engelse Mijl (16,09km) van de Dam tot Damloop lopen voor World Animal Protection Nederland.

Word Animal Protection (voorheen WSPA) beschermt dieren wereldwijd. Wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties. De organisatie levert directe (nood)hulp, geeft voorlichting en lobbyt voor betere wetten en regels. Zij werken aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat.

Voor meer informatie: https://www.worldanimalprotection.nl

 

World Animal Protection logo 2

World Animal Protection

 

Wereldwijd dieren beschermen

 

Samen met onze supporters beschermen we al meer dan 35 jaar dieren wereldwijd. Elke dag zijn dieren het slachtoffer van verwaarlozing, mishandeling en uitbuiting. Dieren verdienen een leven zonder pijn en leed. Deze droom kunnen we niet bereiken zonder uw hulp; alleen samen kunnen we een wereld zonder dierenleed bereiken.

 

We werken wereldwijd aan blijvende oplossingen voor wilde dieren (zoals olifanten en beren), dieren in gemeenschappen (zoals honden), dieren in de veehouderij (zoals koeien, varkens en kippen) en dieren getroffen door natuurrampen.

 

We leveren directe noodhulp, geven voorlichting aan overheden en gemeenschappen, zodat zij hun dieren beter kunnen beschermen en leren goed voor hun dieren te zorgen, en we lobbyen voor betere wetten en regels.

 

Vele successen hebben al bijdragen aan het verbeteren van de levens

van miljoenen dieren. Helaas is er nog ongelofelijk veel te doen. Samen met jou hopen we een wereld zonder dierenleed werkelijkheid te maken. Je kunt dieren helpen door te doneren, maar ook door een petitie te tekenen, na te laten via je testament, vrijwilliger te worden en natuurlijk door zo diervriendelijk mogelijk te leven.  

worldanimalprotection.nl/doe-mee

 

 

 

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 40 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 50
80%
4

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Joke Betlem
Joke Betlem

€ 40 opgehaald