OK
×
Actievoerder
Ruth Thomas

Baltic Sea Circle Rally

De rally wordt met een jaar uitgesteld vanwege het Coronavirus

De nieuwe datum is 19.06.2021 tot 04.07.2021

Gezondheid komt op de eerste plaats, maar hebben we ook meer tijd om donaties op te halen voor de Prinses Maxima foundation

Wij zijn Jan-Peter en Ruth Thomas, en wij wonen in Dordrecht 

Wat gaan wij doen ?

Van 13 tot 28 Juni 2020 gaan wij samen met andere doorzetters deze 7500 km lange route rijden rond de Baltische Zee.

De rally is voor auto's die ouder zijn dan 20 jaar en gaat in 16 dagen over 10 landen.
En dat zonder GPS, zonder snelwegen, zonder luxe hotels en zonder andere voorzieningen.

U vind dat misschien een tocht voor doorzetters, Maar het is nog niets vergeleken met de prestaties van de echte doorzetters.

De kinderen die in het Princess Máxima Centrum in Utrecht vechten voor hun toekomst.

Daarom willen wij met u hulp, uw donaties, met dit avontuur geld inzamelen voor het activiteitenfonds van het Princess Máxima Centrum in Utrecht.

Elk bedrag, hoe klein ook, is waardevol en wij hopen van harte op uw steun.

Helpt u mee dit allemaal mogelijk te maken voor onze kinderen?

 

Over het activiteitenfonds

Tijdens het ziekteproces moeten kinderen soms wekenlang in het centrum verblijven en dat is een emotionele en zware tijd, voor zowel kind als familie.

Alle professionals - van ondersteunend personeel tot specialist - werken voortdurend samen om, ondanks die intensieve tijd in het Máxima, de ontwikkeling van kinderen daar en binnen het gezin te continueren, te stimuleren en om negatieve gevolgen van ziekte en behandeling zoveel mogelijk te voorkomen.

Het activiteitenfonds is daarbij een onmisbare aanjager.
Vanuit dit fonds worden activiteiten en evenementen mogelijk gemaakt die bijdragen aan de sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling, die creativiteit en zingeving stimuleren en die zorgen voor de zo nodige ontspanning voor het verwerken van het ziekteproces.

 Het Activiteitenfonds in stand houden kost het ziekenhuis € 10.000,- per maand.

Prinses Máxima Centrum

In juni 2018 is het Prinses Máxima Centrum geopend door onze Koningin. Sinds dat moment worden alle kinderen met kanker uit heel Nederland in het Máxima behandeld. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen aan deze ziekte.

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving.

 

Prinses Máxima Centrum Foundation

De Foundation van het Prinses Máxima Centrum is opgericht met het doel financiële middelen te werven om alle voorzieningen mogelijk te maken, die niet door de zorgverzekeraars vergoed worden en die van groot belang zijn voor de genezing van de kinderen. En daar zijn er veel van, zoals sport, onderwijs, toneel, muziek, elkaar ontmoeten, voeding op maat, onderzoek, angst & pijn reductie, artistieke activiteiten en begeleiding & onderzoek na genezing. Niet alleen voor onze kinderen, maar ook voor het hele gezin.

 

 

Zakelijke donaties:

Het Centrum heeft een ANBI status. Daarmee zijn zakelijke donaties fiscaal aftrekbaar.

 

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie logo 2

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het beste voor kinderen met kanker
Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds juni 2018 geopend in Utrecht en behandeld vanaf dat moment alle kinderen met kanker in Nederland.

Wij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research essentieel. Juist die concentratie van expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving.

Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Samen met u willen wij onze missie bereiken om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven.

Steun ons alstublieft, want zo zijn we samen in actie vóór kinderen tégen kanker!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 858 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 5.000
17%
20

donaties

269

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
Ruth Thomas

€ 858,87 opgehaald