OK
×

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie logo 1

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak onder kinderen. In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose gesteld en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 kinderen met kanker aan deze vreselijke ziekte.

Het beste voor kinderen met kankerHet Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds juni 2018 geopend in Utrecht en behandeld vanaf dat moment alle kinderen met kanker in Nederland.

Wij hebben als missie ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven en zo min mogelijk late effecten van de intensieve behandeling. Om die missie te realiseren is bundeling van kennis en expertise van kinderoncologische zorg én research essentieel. Juist die concentratie van expertise en kennisuitwisseling tussen artsen en researchers maakt het verschil. Een cruciale stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een verhoogde kans op overleving.

Het Prinses Máxima Centrum krijgt door deze aanpak een plek in de wereldwijde top vijf van kinderoncologische centra en is bij opening het grootste kinderkankercentrum van Europa.

Samen met u willen wij onze missie bereiken om ieder kind met kanker te genezen met optimale kwaliteit van leven.

Steun ons en draag direct bij aan de missie van het Prinses Máxima Centrum: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 337.159,16opgehaald
7027donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
RSIN:
852273228
Geef:
7701

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo