OK
×
Actievoerder
Youri Vos

Lopen voor MS

Op zondag 6 september neem ik deel aan de Tilburg Ten Miles en ga ik 16,2 km (=10 engelse mijlen) hardlopen. Aan deze persoonlijke mijlpaal, wil ik graag een actie koppelen door te lopen voor de slopende ziekte Multiple Sclerose (MS). Zowel mijn vader als mijn opa zijn door deze vreselijke ziekte getroffen. Helaas is voor deze ziekte nog geen medicijn voor gevonden. Help je mij mee door mij aan te moedigen op zondagmiddag 6 september en deze actie te steunen door het geven van een (kleine) donatie?

Stichting MS Research logo 2

Stichting MS Research

Over Stichting MS Research

Heeft de ANBi Status en is in het bezit van een CBF-erkenning. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. 

Onderzoek helpt MS de wereld uit, help mee!

Dankzij onderzoek is de kennis over het ziekteverloop, behandelingen en de oorzaken van MS toegenomen. Recente onderzoeksresultaten geven hoop en daadwerkelijk zicht op een betere toekomst. Dé oplossing is er echter nog niet. 

Stichting MS Research werkt zonder overheidssubsidie. Om onderzoek mogelijk te maken is Stichting MS Research volledig afhankelijk van giften en donaties. Onze stichting gaat uiterst zorgvuldig om met deze giften, zodat elke gedoneerde euro zo goed mogelijk besteed wordt.  

U steunt goed werk!

Al meer dan 40 jaar zet Stichting MS Research uit Voorschoten zich in voor onderzoek naar de oorzaak, een betere behandeling en uiteindelijke genezing van MS. Daarbij informeren we de samenleving over MS en de resultaten van het onderzoek en zetten we ons in voor een betere zorg voor mensen met MS.

Zolang er onderzoek is, is er hoop. Draag bij aan een toekomst zónder MS.

Kijk voor meer informatie op www.msresearch.nl

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 670 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
134%
24

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Youri Vos
Youri Vos

€ 670 opgehaald