OK
×

Stichting MS Research

Stichting MS Research logo 1

Over Stichting MS Research

Heeft de ANBi Status en is in het bezit van een CBF-erkenning. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak van en oplossing voor multiple sclerose (MS) financiert en stimuleert. 

Onderzoek helpt MS de wereld uit, help mee!

Dankzij onderzoek is de kennis over het ziekteverloop, behandelingen en de oorzaken van MS toegenomen. Recente onderzoeksresultaten geven hoop en daadwerkelijk zicht op een betere toekomst. Dé oplossing is er echter nog niet. 

Stichting MS Research werkt zonder overheidssubsidie. Om onderzoek mogelijk te maken is Stichting MS Research volledig afhankelijk van giften en donaties. Onze stichting gaat uiterst zorgvuldig om met deze giften, zodat elke gedoneerde euro zo goed mogelijk besteed wordt.  

U steunt goed werk!

Al meer dan 40 jaar zet Stichting MS Research uit Voorschoten zich in voor onderzoek naar de oorzaak, een betere behandeling en uiteindelijke genezing van MS. Daarbij informeren we de samenleving over MS en de resultaten van het onderzoek en zetten we ons in voor een betere zorg voor mensen met MS.

Zolang er onderzoek is, is er hoop. Draag bij aan een toekomst zónder MS.

Kijk voor meer informatie op www.msresearch.nl

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 15.164,42opgehaald
438donaties

Geregistreerd bij

ANBICBF erkend
KvK:
RSIN:
9291143
Geef:
91

Volg ons ook op

Delen

Download de Geef app

Appstore logoPlaystore logo