OK
×

5 km run

Samen met m'n vader en oom 5 km hardlopen door de duinen bij Katwijk voor het goede doel 

Wilt u doneren voor de Dirk Kuyt Foundation? Met de Run aan Zee halen we specifiek geld op voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. De Foundation zet zich al jaren in om mensen met een beperking te stimuleren om te sporten. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten. Met uw donatie aan de Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee kunnen we in 2023 nóg meer mensen met een beperking helpen bij het starten met sporten of blijven sporten.

Dirk Kuyt Foundation logo 2

Dirk Kuyt Foundation

Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor sporters met een beperking

Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten.

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 65 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
6%
6

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×