OK
×

Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee - 14 april 2023

Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee - 14 april 2023 logo 1

Op vrijdag 14 april 2023 vindt de allereerste Dirk Kuyt Foundation Run aan Zee plaats. Een Run voor sporters met en zonder beperking: hardlopers, wheelers, handbikers en framerunners; iedereen kan meedoen!

Programma

De start en finish zijn bij vv Quick Boys in Katwijk en het programma zal tussen 18:30u en 20:30u plaatsvinden. We hebben verschillende afstanden voor jong en oud. Zo is er een 1 km, kun je je opgeven voor de 5 of 10 kilometer op verharde en onverharde paden en wordt er een wandeltocht van 5k door de duinen georganiseerd. Kortom, voor het hele gezin geschikt. 

Inschrijven

De inschrijving voor de Run aan Zee is geopend. 

Wil jij je inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation?

Met de Run aan Zee halen we specifiek geld op voor het project ‘Dirk Kuyt Foundation maakt zich sterk voor jou’. Veel sporters met een beperking lopen tegen hindernissen aan als ze willen sporten: het ontbreken van aangepast materiaal, gebrek aan vervoer of te hoge kosten voor een specifieke sport. Sporten wordt in dergelijke gevallen onbereikbaar. En dat terwijl sporten niet alleen fysiek gezond is, maar ook zorgt voor sociaal welzijn. De Dirk Kuyt Foundation biedt aan individuele sporters en teams de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen voor een bijdrage om te starten met sporten of te blijven sporten. Met jouw bijdrage kunnen we in 2023 nog meer sporters met een beperking helpen, want er mag nooit een beperking zijn om te kunnen sporten. 

dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

€ 195opgehaald
17donaties

door gevoerde geefacties die verbonden zijn aan dit project

Website:
Startdatum:
09-01-2023
Einddatum:
20-04-2023