OK
×

De Nelly Tour

Op 21 februari 2021 vond de opening plaats van ons creatief educatief centrum voor kinderen met een (mentale) beperking in Surabaya (Java). En met trots! De kinderen die hier nu op één dag in de week les krijgen, hebben nog nooit een school van binnen gezien. Ze hebben een mentale beperking en een grote taal achterstand. Mooi om na onze eerdere projecten en naast ons duurzaam sociale project in het Noorden van Bali een nieuw project erbij te hebben.

Wij willen graag creatieve en muzikale leerprogramma’s aan meer kinderen kunnen aanbieden.

Het zou fijn zijn als we voor de kinderen die nu les krijgen de lessen kunnen uitbreiden en ook nieuwe kinderen kunnen deelnemen aan onze creatieve en muzikale leerprogramma. Het is daarom nodig dat de stichting financieel gezond is én blijft. We zullen er dus voor moeten zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de lessen te continueren en uit te breiden.

Wil jij hieraan bijdragen met deze sportieve en leuke actie? Geef je dan op voor de Nelly Tour en help mee om minimaal een bedrag van € 1.947,- in te zamelen.

Meer informatie is te vinden op de website: http://stichtingcreatiefhart.nl/de-nelly-tour/. 

stichting Creatief Hart logo 2

stichting Creatief Hart

Een Anbi stichting opgericht voor kansarme kinderen in Indonesië die dagelijks hebben te lijden onder een psychische of verstandelijke beperking. Voor deze kinderen is regulier onderwijs niet altijd even toegangelijk. Ook worden deze kinderen vaak weggestopt vanuit schaamte onder de Indonesische bevolking. Wij zorgen ervoor dat deze kinderen zich d.m.v. creatief onderwijs toch persoonlijk kunnen ontwikkelen en een plaats kunnen krijgen binnen de Indonesische maatschappij en economie. Duurzaam creatief onderwijs vergroot de zelfredzaamheid en het zelfvertrouwen van deze kinderen. Tevens passen de creatieve programma's binnen een fysiotherapeutisch traject. Zij kunnen en willen namelijk heel graag, dat is al bewezen. En ieder kind verdient een kans!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 1.756 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.947
90%
68

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dewi Deijle
Dewi Deijle

€ 1.716,12 opgehaald

Geen profielfoto
Marga Bos

€ 40 opgehaald