OK
×

De Nelly Tour

Op 21 februari 2021 vond de opening plaats van ons creatief educatief centrum voor kinderen met een (mentale) beperking in Surabaya (Java). En met trots! De kinderen die hier nu op één dag in de week les krijgen, hebben nog nooit een school van binnen gezien. Ze hebben een mentale beperking en een grote taal achterstand. Mooi om na onze eerdere projecten en naast ons duurzaam sociale project in het Noorden van Bali een nieuw project erbij te hebben.

Wij willen graag creatieve en muzikale leerprogramma’s aan meer kinderen kunnen aanbieden.

Het zou fijn zijn als we voor de kinderen die nu les krijgen de lessen kunnen uitbreiden en ook nieuwe kinderen kunnen deelnemen aan onze creatieve en muzikale leerprogramma. Het is daarom nodig dat de stichting financieel gezond is én blijft. We zullen er dus voor moeten zorgen dat er genoeg financiële middelen zijn om de lessen te continueren en uit te breiden.

Wil jij hieraan bijdragen met deze sportieve en leuke actie? Geef je dan op voor de Nelly Tour en help mee om minimaal een bedrag van € 1.947,- in te zamelen.

Meer informatie is te vinden op de website: http://stichtingcreatiefhart.nl/de-nelly-tour/. 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 1.756 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.947
90%
68

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×
Dewi Deijle
Dewi Deijle

€ 1.716,12 opgehaald

Geen profielfoto
Marga Bos

€ 40 opgehaald