Annuleren
OK
×

Endometriose Stichting

Endometriose Stichting logo 1

Contact

Bezoekadres:

Bourgognestraat 9
6137JH Sittard
Alleen op afspraak

Postadres:

Postbus 7234
3280AA Numansdorp

E-mailadres:

penningmeester@endometriose.nl

Telefoonnummer:

0464584989

RSIN nummer:

8156.17.987

KvK nummer:

34181129

Bestuurders
Naam
Functietitel
Datum in dienst
Bianca Bie, de
Voorzitter (voorheen secretaris)
25-10-2002
José Veelen, van
Secretaris
01-02-2012
Wilma Velden, van der
Penningmeester
01-10-2012

Activiteiten

We werken hard aan allerlei activiteiten en projecten die bijdragen aan onze doelen en missie. Zoals de jaarlijkse Landelijke Endometriosedag, beurzen, congressen, evenementen, project bewustwording onder jongeren, besloten forum, magazine De Buikspreker, marketing, PR en interne en externe communicatie. En chatten en organiseren informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerden en lotgenoten, Alle informatievoorzieningen houden we up to date. En maken we veel gebruik van allerlei social media, zoals Twitter, Facebook, bloggen, Pinterest etc. Elk jaar wordt er wereldwijd in de maand maart extra aandacht geschonken aan endometriose. Schrijf alvast in de agenda: MAART IS WERELD ENDOMETRIOSE MAAND VOOR BEWUSTWORDING. Want...Samen maken we het verschil!

Bestedingen

Uw bijdrage wenden wij aan voor verschillende projecten en campagnes die bijdragen aan meer bewustwording en (h)erkenning. Dit zal lijden tot een kortere én tijdige(re) diagnosetijd, betere behandelingen en betrouwbare voorlichting. Wij zijn alle betrokkenen en geïnteresseerden zeer dankbaar voor de steun, erkenning en aandacht!

Beloningsbeleid

De projectleider en secretaresse worden betaald volgend de CAO-norm zorg en welzijn. Bestuurders en vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding.

Documenten

Beleidsplan:
Jaarverslag:
Jaarrekening:

ANBI logo + transactie status HTML embed code

Kopieer onderstaande embed code zodat u het ANBI logo inclusief de transparantie status kunt plaatsen op uw eigen website. De gekopieerde HTML broncode moet in de HTML broncode binnen uw website geplakt worden. Het plaatje linkt naar de transparantie pagina binnen geef.nl en wordt dagelijks vernieuwd met de juiste datum.

dakje met Geef-logo dakje met Geef-logo

De statistieken

Wat we tot nu toe samen hebben bereikt:

opgehaald
161 donaties

Geregistreerd bij

ANBI
KvK:
ANBI:
8156.17.987
Geef:
4523

Download de Geef app

Appstore logo Playstore logo