OK
×
Actievoerder
De Mokers

Zakat voor de Voedselbank Krimpenerwaard

De Voedselbank Krimpenerwaard voorziet vele gezinnen in de gehele Krimpenerwaard elke week van een hulppakket. Zij is hierin volledig afhankelijk van en vrijwilligers die helpen om de pakketten in te pakken maar óók te bezorgen bij hen die niet in staat zijn naar het afhaalpunt te komen. Het afhaalpunt is niet zomaar een plek maar ook een rustpunt waar mensen even met elkaar kunnen kletsen bij een kopje koffie of thee en meestal ook iets lekkers. Dankzij diverse kan deze voedselbank bestaan maar zij zijn altijd op zoek naar meer handen. Ook zoeken zij meer financiële steun om o.a de huur van het pand te kunnen betalen waarvandaan de pakketten verstrekt worden en om de bus te laten rijden die de pakketten bij de cliënten brengen etc.

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 95 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
3

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×
Geen profielfoto
De Mokers

€ 95 opgehaald