OK
×

Wat is loopafstand?

Wij, twee jeugdvrienden uit Emmen, Rogier Wilthof en Kim Trouwborst gaan de uitdaging aan om op 20 december binnen 24 uur van Nijmegen naar Zwolle te lopen. Waarom? Om de stichting Make-A-Wish Nederland te steunen. Een stichting die helpt de hartenwensen van zieke kinderen te laten uitkomen. 

Of het aangaan van deze uitdaging helemaal verstandig is ..., daar zijn we zelf ook nog niet uit. Met jouw bijdrage steun je de stichting Make-A-Wish Nederland en dat is voor ons dé motivatie om de hele 85 kilometer te kunnen volbrengen.

Make-A-Wish Nederland logo 2

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen. Sterk team achter elke wens Het vervullen van een allerliefste wens is maatwerk en vraagt veel inzet en creativiteit. Er zit een sterke organisatie achter die drijft op vrijwilligers en die zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Het gaat immers om kinderen en jongeren in een kwetsbare situatie. De vervulling van een allerliefste wens kun je maar één keer beleven. Daarom moet alles op rolletjes lopen.
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 540 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
108%
34

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×