OK
×
Actievoerder
Johan van der Zwet

Ik ga de Nijmeegse Vierdaagse lopen.

Van 19 t/m 22 juli loop ik de Nijmeegse Vierdaagse. Voor de eerste ker: vier etappes van elk 50 kilometer. Graag koppel ik daar een mooi doel aan: De Liedjesfabriek.Help je mee om voor deze fantastische club zoveel mogelijk bij elkaar te lopen? Als kleine tegenprestatie hou ik je graag op de hoogte en krijg je tijdens de vierdaagse een leuke videoupdate.Dankjewel!

De Liedjesfabriek logo 2

De Liedjesfabriek

Bij de Liedjesfabriek voelen zieke kinderen zich even beter. Met onze mobiele studio zoeken we kinderen op, zelfs aan hun bed. Samen schrijven we een lied en nemen dit op. Wij maken er daarna ook nog een videoclip bij. Kinderen staan bij ons op een positieve manier in het middelpunt en krijgen een podium om hun verhaal te vertellen. Wij zorgen voor een paar uur plezierige afleiding én een tastbare herinnering waar ze apetrots op zijn: Hun eigen lied en videoclip! Op dit moment zijn we actief in zeven kinderziekenhuizen, Villa Pardoes (een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen) en rijden we rond met onze Liedjesmobiel. Maar we hebben grote plannen om nog veel meer kinderen blij te maken met muziek. Want muziek is in veel gevallen het beste medicijn!
Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 0 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 1.000
0%
0

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Aan wie wil je doneren?
×