OK
×

Een onvergetelijke uitvaart voor Tarif Heljanan

Lieve vrienden, bekenden en fans van Tarif,

Wij vragen jullie aub om hulp, namens zijn familie. 

Afgelopen donderdag, 3 oktober, is onze dierbare Tarif overleden. Hij was al geruime tijd ziek. Tarif is 47 jaar geworden en laat zijn vier zonen achter. Hij had geen uitvaartverzekering en er ontbreken voldoende financiele middelen om hem temidden van zijn familie en vrienden het afscheid te geven dat hij verdient.

Wij, The New Gospel Sensation, ZO! Gospel Choir en G-Roots prijzen ons gelukkig dat we zo lang van Tarif hebben mogen genieten als vriend, medezanger, gangmaker en danser. Wij maken ons daarom sterk voor een onvergetelijk afscheidsceremonie.

Wie helpt mee Tarif een mooi afscheid te geven?

N.B. De verwachting is dat er voldoende donaties binnen komen. Geld dat niet gebruikt hoeft te worden voor de financiering van de uitvaart, zal ten goede komen aan het levensonderhoud van de thuiswonende zonen van Tarif. 

 

 

Stel een vraag aan de actievoerder

0/255

Deze website wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

dakje met Geef-logo
€ 25.610 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
256%
945

donaties

0

dagen te gaan

hart Doneer nu
De opbrengst van deze geefactie gaat naar deze actievoerder:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon
Er wordt uitbetaald op een SEPA IBAN rekeningnummer met de volgende tenaamstelling: S.Heljanan

Delen

Aan wie wil je doneren?
×