OK
×
Actievoerder
Jordan van Bergen

Uitbreiding(en) GeefSamen via Geef.nl platform

Via deze actie wil ik bedrijven oproepen GeefGratis te ondersteunen door te doneren zodat aangesloten goede doelen op GeefSamen via Geef.nl nieuwe functionaliteiten krijgen waardoor ze nog beter online kunnen fondsenwerven.
Stichting GeefGratis logo 2

Stichting GeefGratis

Stichting GeefGratis biedt gratis te gebruiken professionele internet diensten aan aangesloten goede doelen. Er zijn meer dan 4.000 goede doelen aangesloten bij Stichting GeefGratis en zij maken dankbaar gebruik van onze gratis te gebruiken internet diensten, waaronder https://www.geef.nl. 

Stichting GeefGratis is een van de weinige organisaties die internet diensten zonder abonnementskosten aanbiedt. Op deze manier zijn goede doelen er van verzekerd zonder investeringen gebruik te kunnen maken van diensten die een significante bijdrage kunnen leveren aan de organisatie!

Meer informatie
dakje met Geef-logo
€ 50 opgehaald Het totaalbedrag wordt elke 10 minuten bijgewerkt. Heb je zojuist gedoneerd? Dan kan het kan zo zijn dat je donatie nog niet is opgeteld bij het totaalbedrag. Geen zorgen, het komt vanzelf goed!
van € 10.000
0%
4

donaties

0

dagen te gaan

De opbrengst van deze geefactie gaat naar het goede doel:
shield-iconshield-iconshield-iconshield-iconshield-icon

Delen

Deelnemen
×
Deelnemen aan deze geefactie
Aan wie wil je doneren?
×